keramiektransfers op maat

transfers op maat

Een goede decoratie verwondert. Valt op en inspireert. SDL Produkties  laat je dat zien, met een breed aanbod aan eigen ontwerpen maar ook je eigen ontwerp kunnen we voor je uitwerken 

zeefdruk
Gedrukte afbeelding op papier
Een keramiektransfer is een afbeelding gedrukt op geprepareerd papier door middel van zeefdruk of digitale print. De afbeelding krijgt een afdeklaag, waarna u de zeefdruk of digitale print met water losweekt van het papier, op een voorwerp van glas of porselein aanbrengt en inbrandt. We kunnen naast het gebruik van transfers ook rechtstreeks drukken bij voorbeeld op tegels. Bovendien gebruiken we glazuren voor het drukken en printen voor een  hoogwaardig eindresultaat.. Dat maakt ons werk extra bijzonder.
Thuis in transfers
SDL Transfers is specialist in decoreren en heeft hiervoor alles in huis. We maken en leveren uw bedrijfsservies, tegels of kunstproject. Of leveren u alleen de transfers, wanneer u die graag zelf aanbrengt.
Pander zeefdruk

zeefdruk of digitale print..

Gaat het u om één of enkele specifieke decoraties zoals foto's, dan is een digitale druk een mooie optie. Bij grotere series lijntekeningen, logo's of precieze kleuren en edelmetalen  is zeefdruk vaak een betere keuze.
Neem voor meer informatie gerust contact met ons op. We denken met je mee en adviseren je graag.Beide mogelijkheden zijn volwaardige keramische producten.
sdlprodukties zeefdruktafel
sdlprodukties zeefdruk grootformaat
sdlprodukties digital print
sdlprodukties tegelwand