• SDL Produkties
  • Leemskuilen 5b Westerhoven
  • +3140 207 0434

Decortegels en designtegels. Restauratietegels, fototegels en fototegeltableaus. SDL Tegelprojecten is thuis in álle tegels.

SDL Tegelprojecten

Naamloos document
 

 


Heeft u een toeleveranciersbedrijf voor de bouw of tegelhandel? Werkt u als ontwerper of designer?
Met een unieke tegel maakt u van een project vooral úw project.
En daar draagt SDL graag aan bij. Of het nu gaat om decortegels of designtegels. Om restauratietegels, fototegels of fototegeltableaus.

Tegels voor uw project
SDL Tegelprojecten werkt voor allerlei opdrachtgevers, van de bouw tot de wereld van de kunst. Opdrachtgevers met ieder hun eigen wensen, met ieder hun eigen voorkeuren. Tegels decoreren is maatwerk. Uniek werk ook, wat SDL vakkundig voor u uitvoert en waarvan u lang kunt genieten.

Onze tegels zijn van keramiek. Dat maakt ze duurzaam, hygiënisch en erg geschikt voor buiten.

 


Van decortegels tot fototegeltableaus
SDL kan uw ontwerp met een print of zeefdruk, rechtstreeks of als transfer drukken. Ongeacht de afmetingen. De mogelijkheden reiken ver, of het nu gaat om decortegels of fototegeltableaus. Een mooi voorbeeld daarvan is het kunstwerk van Jeroen Krabbé, in de trouwzaal van het gemeentehuis in Dalfsen. Het tableau werd door ons voorzien van digitale keramische prints.

Van designtegels tot restauratietegels
Tegels zijn wat ons betreft niet zomaar tegels. Tegels nodigen uit tot de fraaiste decoraties. Resulterend in unieke designtegels. In bijzondere restauratietegels. In de tegels voor úw project.

 

Tegelprojecten

galerie