• SDL Produkties
  • Leemskuilen 5b Westerhoven
  • +3140 207 0434

De bushalte van Rietveld

Naamloos document
Stichting de bushalte van Rietveld.
Rogier Walrecht

 

In opdracht van de stichting de bushalte van Rietveld maakte Rogier Walrecht,
ter ere van het 25-jarig bestaan van deze stichting in 2015, een tekening voor een jubileumbord.
Op het bord is afgebeeld de achterkant van de bushalte van Rietveld op het Stadhuisplein te Eindhoven. Men ziet verder op deze tekening de bushalte met een kunstwerk van Paul Panhuysen, gemaakt door Sappho Panhuysen (de dochter van Paul Panhuysen). Voor de bushalte komt een bus (lijn 174), de bus die van Eindhoven naar Bergeijk rijdt en van Bergeijk weer naar Eindhoven. (Bergeijk het dorpje waar de andere bushalte van Rietveld is en de fabriek die Rietveld ontwierp voor de Ploeg). Als passagier rijdt Gerrit Rietveld zelf mee.
Dit bord gemaakt door Maastricht Porselein kan opgehangen worden of neergezet worden op een standaard: afmeting doorsnede van het bord 28 cm.
De tekening werd door middel van de transfertechniek ingebrand in het bord door SDL producties uit Westerhoven. Het bord werd in een genummerde oplage van 35 stuks gemaakt.

De stichting de bushalte van Rietveld:
www.architecten-en-en.nl/expositie/bushalte-van-rietveld/stichting-bushalte-van-rietveld.html

 


Dit bord van Maastricht Porselein kan opgehangen worden of neergezet worden op een standaard: afmeting doorsnede van het bord 28 cm.
De tekening werd door middel van de keramische transfertechniek ingebrand in het bord door SDL produkties uit Westerhoven. Het bord werd in een genummerde oplage van 35 stuks gemaakt.

De stichting de bushalte van Rietveld:
www.architecten-en-en.nl/expositie/bushalte-van-rietveld/stichting-bushalte-van-rietveld.html

WWW.ROGIERWALRECHT.NL

album