• SDL Produkties
  • Leemskuilen 5b Westerhoven
  • +3140 207 0434

Wat wij doen

Naamloos document
 

OVER ONS

Keramiek en glas bedrukken is een ambacht. Een vak apart, waarin SDL Produkties vooroploopt met de laatste technieken.
In onze drukkerij in Westerhoven staan machines met de modernste toepassingen.
Goed voor de allernieuwste technieken, die we combineren met ambacht en vakmanschap. Bovendien werken we uitsluitend met eigen materialen. Van de transfer die u zelf kunt inbranden tot een compleet product.

Decoreren voor iedere klant
SDL Produkties bestaat ruim 24 jaar. In die tijd hebben we een brede klantenkring opgebouwd. We decoreren voor kunstenaars en designers en leveren aan tegelhandelaren en toeleveranciers in de bouw. Bedrijven zijn onze hoofdafnemers, vooral voor het leveren en decoreren van kant-en-klare serviezen.

 

 

Glas en keramiek als basis
De diensten van SDL Produkties reiken ver. We maken transfers en bedrukken bedrijfsservies. We voeren tegelprojecten uit en brengen kunstwerken naar een hoger niveau. Glas en keramiek vormen onze basis, de toepassingen zijn vrijwel eindeloos.

Showroom boven drukkerij
In de showroom boven onze drukkerij ziet u wat wij maken. U kunt er producten kopen én u laten inspireren. Maak een afspraak en neem uw ontwerp of schets mee. We vertellen u graag hoe we uw creatie kunnen bedrukken. Voor precies dát product dat u voor ogen heeft.


 

handige links

pas deze text aan